فرض کنید یک پروژه جدید برای طراحی سایت به شما واگذار شده است و قصد دارید تمام دانش و تجربه خود را صرف طراحی یک سایت زیبا و کاربردی کنید. در اولین قدم تمام ویژگی‌های یک وب‌سایت خوب را از ذهن می‌گذرانید و تصمیم می‌گیرید همه این ایده‌ها را در سایت خود پیاده کنید. اما شاید لازم باشد درباره این روند بیشتر با خودتان فکر کنید. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اجرای تمام ویژگی‌های خوب در وب‌سایت چه اشکالی می‌تواند داشته باشد؟

اگر بخواهیم به صورت ساده این مفهوم را برای شما روشن کنیم، باید به این نکته اشاره کنیم که حتی زیاده‌روی در ویژگی‌های خوب یک وب‌سایت هم می‌تواند خروجی بدی به همراه داشته باشد. زیرا فضای وب جایی برای شلوغی و افراط نیست. به عبارت دیگر؛ کاربری که وارد سایت شما می‌شود، وقت کافی برای بازدید تمام صفحات شما ندارد.

اگر مخاطب بخواهد به پاسخ یک سوال برسد، بدترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که او را با اطلاعات مزاحم و غیرکاربردی در سایت گمراه کنید. اما راه حل بهتر چیست؟

پاپ آپ چیست و چرا به وجود آمد؟

سال‌ها پیش، پاپ آپ به عنوان یک عنصر کاربردی در نمایش محتوا، راه خود را در طراحی سایت باز کرد. هدفی که پنجره‌های پاپ آپ داشتند این بود که بتوانند محتوای مهم و مورد نیاز کاربر را بدون تغییر در ساختار کلی وب‌سایت به نمایش بگذارند.

 

پس از مدتی، بسیاری از سایت ها از این ویژگی خوب، سوءاستفاده کردند و وجهۀ تبلیغاتی به آن دادند. وقتی همه جای اینترنت مملو از پاپ‌آپ‌های تبلیغاتی شد، این شرکت گوگل بود که مانند همیشه به نجات کاربران آمد.

طبق قوانین جدید گوگل، سایت‌هایی که تبلیغات زیادی در سایت خود دارند، با کاهش رتبه در صفحه نتایج گوگل مواجه می‌شوند. مشکل اصلی اما جایی بود که در آن زمان قوانین شفافی برای یک پاپ آپ مورد قبول گوگل و کاربران وجود نداشت.

5 دلیل خوب برای استفاده از پاپ‌ آپ در وبسایت

ممکن است گمان گنید گوگل رابطه خوبی با پاپ آپ‌ها (به خصوص پاپ آپ موبایلی) ندارد و بهتر است که تحت هر شرایطی از آن‌ها دوری کنید؛ اما با دانستن  دلیل زیر، به این نتیجه می‌رسید که که اگر از شیوه درست وارد شوید، پاپ آپ‌ها نقش یک کاتالیزور بسیار مهم و موثر را ایفا می‌کنند.

  1. جلب توجه: واقعیت این است که امروزه افراد وقت کافی برای انجام کارهای خود ندارند؛ به همین دلیل استفاده از پنجره‌های کوچکی که حاوی پیام‌های مهم هستند، بسیار جلب توجه می‌کنند.
  2. جنبه روانشناختی: چشم انسان از لحاظ روانشانسی به عناصر و پنجره‌های کوچک و رنگی که دارای افکت‌های زیبا باشد بیشتر جذب می‌شود.
  3. انعطاف پذیری بالا: کاربرد پاپ آپ‌ها دیگر تنها منتهی به تبلیغات اذیت کننده نمی‌شود. در حال حاضر، می‌توانید از آن‌ها در هنگام ورود به سایت، بعد از اسکرول کردن یا قبل از خروج کاربر استفاده کنید.
  4. ظاهر تمیز: همانطور که قبلاً در مقدمه اشاره کردیم، مینیمال بودن یکی از مهم‌ترین عناصر در حفظ زیبایی و سادگی وب سایت است. بنابریان اگر پیامی دارید که حاوی اطلاعات مهم و مورد نیاز برای کاربر است، می‌توانید با استفاده از پاپ آپ، بدون اشغال کردن فضای صفحه این پیام را در اختیار بازدید کننده سایت خود قرار دهید.
  5. افزایش نرخ تبدیل: یکی از وب‌سایت‌های معتبر در زمینه طراحی سایت آزمایشی جالب درباره نقش پاپ آپ‌ها در نرخ تبدیل مشتری انجام داده است. طبق نتایج بدست آمده، استفاده از پاپ‌ها نرخ تبدیل مشتری را تا 3 درصد افزایش می‌دهند. اگر در طراحی و کاربردی بودن پاپ‌ آپ‌های سایت خود دقت عمل به خرج دهید، این عد تا 9 درصد افزایش می‌یابد.

18 قانون مهم برای استفاده صحیح از پاپ آپ

رعایت این قوانین موجب میشود که نرخ تبدیل پاپ آپ شما بیشتر شده و استانداردهای مورد نظر گوگل که بر سئو سایت نیز تاثیرگذار هستند رعایت شود.

  1. هیچ گاه بدون هدف از پاپ‌ آپ‌ها استفاده نکنید چرا که اینکار باعث می‌شود وقت کاربران گرفته شده و در نتیجه اعتماد آن‌ها را از دست بدهید.
  2. پاپ آپ را به نحوی طراحی کنید که از لحاظ ظاهری با سایت شما هماهنگ باشد.
  3. ریسپانسیو بودن پاپ آپ یک امر ضروری در طراحی سایت محسوب می‌شود.
  4. از متن های کوتاه و صریح استفاده کنید.
  5. دکمه یا پیام شما در پاپ آپ باید واضح و در دسترس باشد.
  6. در به دست آوردن اطلاعات کاربران خود زیاده‌روی نکنید و تنها آدرس ایمیل آن‌ها را دریافت کنید.
  7. محتوای پاپ ‌آپ باید با محتوای موجود در صفحه مرتبط باشد.
  8. به کاربران زمان کافی برای بررسی سایت بدهید و تا جای ممکن از پاپ‌ها در صفحه اول سایت خود استفاده نکنید.
  9. همسو با قوانین گوگل در پاپ آپ موبایل (اشاره شده در بالا) حرکت کنید .
  10. لازم نیست پاپ‌ آپ‌ در نسخه موبایل و دسکتاپ یکسان باشد، برای هر دستگاه یک پاپ آپ اختصاصی طراحی کنید.
  11. یک راه خروج (دکمه X) برای بستن پاپ آپ در اختیار کاربر بگذارید.
  12. پاپ آپ را حداقل 5 ثانیه پس از ورود کاربر به صفحه به او نشان دهید.
  13. از پاپ‌های تکراری در صفحات مختلف سایت استفاده نکنید.
  14. اگر قصد دارید توجه کاربر شما تنها به یک چیز جلب شود، پنجره پاپ آپ خود را در مرکز صفحه قرار دهید.
  15. اگر قصد دارید یک پیشنهاد ویژه یا تخفیف ویژه را به کاربر اطلاع دهید، به جای پاپ آپ از Sticky Bar استفاده کنید.
  16. اگر محتوای پاپ آپ شما خیلی مورد نیاز کاربر نیست، پاپ آپ خود را در حاشیه صفحه قرار دهید.
  17. از پاپ‌ آپ‌های شخصی سازی شده کاربر بهره ببرید تا مخاطب شما توجه بیشتری به محتوای پاپ آپ داشته باشد.
  18. اگر پاپ آپ یک بار توسط کاربر بسته شد در صفحات دیگر سایت یا مراجعات بعدی نباید نمایش داده شود.

طراحی سایت حمیدیان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پیاده رو کفسابی به ساب مگلاگ وبلاگ معرفت الله PARSACHOOB واندرز فارسی | عجایب جهان هستی Jamie طرح پرسش مهر مهدی خدامرادی ** جنبش ایثار **